İller

Kayseri Meme Dikleştirme

Kayseri Meme Dikleştirme, Kayseri Meme Dikleştirme Fiyatları

Meme dikleştirme ameliyatı, sarkmış veya hacmini kaybetmiş memelerin tekrar dik bir görüntüye kavuşması için yapılan bir operasyondur. Bu ameliyat aynı zamanda “mastopeksi” olarak da bilinir. Ameliyat esnasında, meme ucunun olması gereken katlantı seviyesine taşınması da mümkündür.

Bu ameliyat genellikle hemen her yaşta kadına uygulanabilir, ancak meme gelişiminin tamamlanması için alt sınır 18 yaş olarak belirlenmiştir. Hamile kadınlar ve emziren anneler, meme dikleştirme ameliyatı için uygun değildir. Bazı özel hastalıkları olanlar da ameliyat için uygun olmayabilir. Meme dikleştirme ameliyatı yapmak isteyenler, önceden bir uzman hekime danışarak uygun aday olup olmadıklarını öğrenebilirler.

Kayseri Meme Dikleştirme fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0544 843 97 17 numaradan veya WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Nasıl Gerçekleştirilir?

Meme dikleştirme operasyonuna karar vermeden önce, hastanın ameliyat için uygun olup olmadığını belirlemek için farklı testler yapılır. Mamografi veya ultrason muayeneleri sonrasında, doktorunuz uygun olup olmadığınıza karar verir. Uygun görülürseniz, doktorunuzla birlikte uygun bir ameliyat tarihi planlayabilirsiniz. Meme dikleştirme ameliyatı, herhangi bir tekniğe bağlı kalmaksızın genel anestezi altında gerçekleştirilir. Küçük memelerde silikon implantlar kullanılarak memenin dikleştirilmesi sağlanırken, büyük memelerde meme küçültme işlemi uygulanabilir. Bu işlem sırasında, memede bulunan yağ dokuları kesilerek yukarı itilir ve meme ucu, göğüslerle orantılı bir şekilde yukarı doğru taşınabilir. Kesiler özenle kapatıldıktan sonra, meme küçültme ameliyatı tamamlanmış olur.

Meme Dikleştirme Ameliyatının Süresi Nedir?

Meme dikleştirme ameliyatı, genel anestezi altında gerçekleştirilen bir operasyondur. Ameliyatın süresi, meme büyüklüğü, hastanın yaşı ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ortalama olarak, meme dikleştirme ameliyatının 2-3 saat sürdüğü söylenebilir. Operasyonun tamamlanmasının ardından hasta anestezi uzmanı tarafından uyandırılır ve ilk kontrol yapılır. Doktorun onayı ile hastanın genel sağlık durumu göz önünde bulundurularak, 1 gün hastanede yatış sonrası taburculuk planlanabilir.

Meme Dikleştirme Sonrası Göğüsler Sarkar mı?

Meme dikleştirme ameliyatı sonrasında göğüsler ilk etapta biraz sert olabilir, ancak zamanla doğal bir görünüm kazanacaklardır. Meme dikleştirme ameliyatının ardından sarkma olup olmayacağı, hastanın yaşam şekli ile ilgilidir. Eğer hastanın sürekli kilo alıp vermesi söz konusu ise, memelerde sarkma durumu yeniden oluşabilir. Bu nedenle meme dikleştirme ameliyatı sonrasında, kilo kontrolü ve düzenli beslenme önerilir. Hamilelik ve emzirme döneminde olan kadınların da ameliyat sonrasında memelerin tekrar sarkabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Bu nedenle, meme dikleştirme ameliyatı planlayan kadınlar, hamilelik dönemlerini göz önünde bulundurarak ameliyatlarını erteleyebilirler. Meme, yerçekiminin etkisiyle zamanla yine bir miktar sarkabileceği için, ameliyat sonrasında da düzenli kontroller ve takipler yapılması önerilir.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Sonrası Emzirme Mümkün mü?

Meme dikleştirme ameliyatında meme dokuları yukarı taşınarak meme yeniden şekillendirilir ve form kazandırılır. Ameliyat esnasında meme ucundaki bağlantılar korunarak süt kanalları da gözetilir. Bu sayede süt kanallarında kesilme olmadığı için meme dikleştirme ameliyatı sonrası emzirme mümkündür. Ancak bazı meme dikleştirme tekniklerinde süt kanalları kesilebilir. Bu nedenle, ameliyat öncesinde doktorla ayrıntılı bir şekilde konuşarak emzirme konusunu da ele almak faydalı olacaktır.

Kayseri Meme Dikleştirme Fiyatı Nedir?

Meme dikleştirme fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bunların başında, ameliyatın yapılacağı hastane, doktorun tecrübesi ve ameliyat tekniği gelir. Bunun için lütfen randevu talep edin.